Cantina

Prijzen en beschikbaarheid

 

Cantina Ciantri is een klein appartement van ca. 40 m2, gesitueerd op de begane grond van een eeuwenoud gebouw in het gehucht Ciantri.

 

Het terras (ca. 30 m² groot) heeft een fantastisch uitzicht over de rivier en het dorp. Er staat tuinmeubilair en er is een barbecue. Op ongeveer 50 meter afstand van het appartement bevindt zich een omheinde tuin met diverse fruitbomen die bij het appartement hoort en waar men ook kan zitten.

 

 

Cantina woonkamer

Cantina Ciantri is eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien. De oorspronkelijke bouwstijl is gehandhaafd in het verwezenlijken van een aangenaam appartement voor twee volwassenen met evt. 1 of 2 kleine kinderen. In de huiskamer is een slaapbank (uitklapbaar tot 1.40 x 1.90 m). Er is een stereo-installatie, satelliet t.v.(met beperkt programma-aanbod), videorecorder.

 

 

Er is een slaapkamer met lits-jumeaux (2x 0.80 x 2.00 m) en een opvouwbaar babybedje. Een opklapbare kinderstoel is ook aanwezig.

 

 

Het keukentje is klein en eenvoudig met een koelkast, een vierpits gasstel en een elektrisch oventje. Keukengerei, servies, bestek etc. zijn in voldoende mate aanwezig. Er is een badkamertje met douche, toilet en wastafel. De warmwatervoorziening is d.m.v. een 80-liter boiler.

 

Door de karakteristieke ronde bouw is Cantina Ciantri niet overal even hoog en de doorgangen zijn laag (lange mensen opgelet). Cantina Ciantri is geschikt voor mensen die graag uitstapjes maken vanuit een klein maar comfortabel appartement waar het ook heerlijk vertoeven is op het terras of in de tuin genietend van de natuur en het fraaie uitzicht. Max. 2 pers. (met evt. 1 of 2 kleine kinderen).

 Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Reserveer nu!

Bekijk onze beschikbare huisjes

Casa
Castelletto
Cantina
Cava